Elsõ fékbetéteim elég kopottak, pedig még csak 33.000 km van az autómban. Szembesültem azzal, hogy a márkaszervízek igen drágán adják az alkatrészt is, no meg a munkadíjuk is borzalmas. Tehát bizonyos dolgokat máshonnan próbálok beszerezni, de nem egyszerű! Még a szakboltok többségében sincs alkatrész, tehát árat sem tudnak mondani. Ha megrendelem majd kiderül... köszi így nem kell! Ha van valakinek jó 5lete arra, hogy például az elsõ fékbetéteket hol lehet a gyári 14.000 Ft-os árnál olcsóbban beszerezni kérem írjon! Köszi Huba Ui: Kérek tisztelettel mindenkit, hogy reklámokba ne bonyolódjunk! (Pü) Inkább az volt a célom, hogy megtudjuk egyáltalán lehet-e normál áron és belátható idõn belül valahonnan alkatrészeket szerezni. Meglátásom szerint még nem. Segítsünk egymásnak, elõbb-utóbb mindenki szembesül ezzel! [ Módosítva ]
Nem találtam errõl semmit se:( De egy öszehasonlítást megér. A Bárdi Autó oldalán fent van az online katalógusban mindent megtaláltok. R19 1.4-es. Chamade R12TS - 1975 Logan 1.4 MPI - 2005 Thalicska - 2002 Berlina - 1995 Clio 2 1.2 Galériám
Pont õk voltak a példa...nem tudnak árat mondani csak ha megrendelem. Elhozzák romániából én meg fizethetem ha drágább akkor is. Nem tetszik ez nekem. De ez már nem az elsõ ilyen alkatrészproblémám! Hallo! Autósboltok! 2004 szeptemberi az autóm!!! Alkatrészeket akarok!!!!
Akkor nézd meg az R19-ét. Mérd le a tiédet, és a weblapon vannak méretek a 19-érõl. R12TS - 1975 Logan 1.4 MPI - 2005 Thalicska - 2002 Berlina - 1995 Clio 2 1.2 Galériám
Sziasztok! Ma megkerestük a fékbetétet. Elméletileg a CHAMPION száma FDB845. az ára olyan 8000 Ft körül van. Elvileg ez való bele, de kellene egy olyan ami ki van véve hogy a formáját és a méretét össze lehessen hasonlítani. Üdv Papamaci
Aki szeretne sárfogót a Loganra: nekem sikerült felrakatni rá, de csak hátulra. Nem Dacia, hanem szabvány Renault-os sárfogó, és műanyag nem gumi. Elõre nem tudták felrakni ezt a fajtát (állítólag szabvány és minden Renaultra fel lehet szerelni). Így most van hátsó sárfogóm Renault felirattal az igaz, de legalább van. Ezt a fajtát szerintem bármelyik szervízbe, szalonba felszerelik de ha megveszitek otthon is felrakható. Az elsõt ne vegyétek meg, nem illeszkedik, de ha van kedvetek barkácsolni... Egyébként keresek megoldásokat elsõ sárfogóra.
Amúgy ha Eutiches ráírja hogy "ajándék" akkor nem foglalkoznak vele. Gondoljátok, hogy magánforgalomban megforduló napi több ezer csomag mindegyikét átnézik? Megsúgom: nem!
dhrbikes írta ... Amúgy ha Eutiches ráírja hogy "ajándék" akkor nem foglalkoznak vele. Gondoljátok, hogy magánforgalomban megforduló napi több ezer csomag mindegyikét átnézik? Megsúgom: nem!
Elárulom, de! Magyar Posta NPKÜ. Orczy téren van, ott is kell vámkezeltetni! Magánszemélynek vámot, áfát meg kell fizetni. Az, hogy "ajándék" senkit nem érdekel... Így meg már nem biztos, hogy olcsóbban kijövök. Magánforgalmi Fõvámhivatal Budapest Postaforgalmi kirendeltség:
Telefonszám: 477-6660; 477-6667; 477-6673 Telefax: 477-6672 Cím: 1089 Budapest, Orczy tér 1. Postai cím: 1440 Budapest, Pf.: 88.
Szerintem lökös és motorháztetõ biztosan nincs utángyártott, a lámpa talán HELLA, abból nagyobb az esély rá hogy van. Hátsó ékszer-lámpa biztosan kapható hozzá itthon is. Logan 2.0BLOGolok
Fúrás nélkül nem fog felmenni,ami az enyémen van,és elvben gyári,az is furatokkal van felrakva.Voltak kapcsok hozzá,de azzal nem sokáig maradt volna a helyén,eléggé idétlen kialakítása volt Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Indynek még a csomagtérnyitó képeivel együtt elküldtem,milyen is az enyémen,nem tudom,de lehet,hogy a galériában fent van.Kint Románia/pardon Erdély/túlvégén vettem,felirat nélküli,a Solenzához gyártották,ha igaz Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
dhrbikes írta ... Amúgy ha Eutiches ráírja hogy "ajándék" akkor nem foglalkoznak vele. Gondoljátok, hogy magánforgalomban megforduló napi több ezer csomag mindegyikét átnézik? Megsúgom: nem!
Elárulom, de! Magyar Posta NPKÜ. Orczy téren van, ott is kell vámkezeltetni! Magánszemélynek vámot, áfát meg kell fizetni. Az, hogy "ajándék" senkit nem érdekel... Így meg már nem biztos, hogy olcsóbban kijövök. Magánforgalmi Fõvámhivatal Budapest Postaforgalmi kirendeltség:
Telefonszám: 477-6660; 477-6667; 477-6673 Telefax: 477-6672 Cím: 1089 Budapest, Orczy tér 1. Postai cím: 1440 Budapest, Pf.: 88.
[ Módosítva 2006 ápr 06 cs, 08:24 ]
Én kaptam már amerikából egy ismerõsömtõl többször bringaalkatrészeket, és egy fillért nem fizettem rá soha, ebbõl indultam ki. Bár azok szerencsére messzire elkerülték a Magyar Postát
Ro-ból is megoldható,van buszos ismerõsöm,de ingyen õ sem hozza el,meg ehhez Eutiches-szel is találkoznia kellene,és ez is szervezést igényel,és kérdés,hogy tudna -e ebben segíteni,meg persze érte is kellene menni az érkezéskor,ami azért nem percre pontos,volt,hogy 4 órát is kellett várnom..... Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
légfék írta ... Indynek még a csomagtérnyitó képeivel együtt elküldtem,milyen is az enyémen,nem tudom,de lehet,hogy a galériában fent van.Kint Románia/pardon Erdély/túlvégén vettem,felirat nélküli,a Solenzához gyártották,ha igaz
Kincslesõ! Nem,csak ecseteltem,hogy némi szervezést azért igényelne,és hacsak Eutiches "örömmel"rá nem bólint,akkor inkább pihentessük ezt a vonalat.És az is benne van,hogy tavaly nyárvégi-õszi tapasztalataim alapján nincs ott sem olyan alkatrészbõség,hogy biztosan hozzájussunk a kívánt dolgokhoz Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Indy! Köszi!Nem reklamáció volt,de nem néztem a galériát,azt hittem valahol fent van a vegyesben..... Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Igaza van légféknek. Az alkatrészellátás egyelõre csak a Dacia-hálózaton keresztül működik. A beszállítók még nem kapták fel a témát. És azt se feledjétek az elsõ generáció csak ebben a hónapban megy ki a másfél éves garanaciából. (Itt ennyi az alapgarancia, aki akar az közel 200 euroért vehet hozzá még másfél évet) Tehát az olcsóbb alkatrészekre még várni kell. Amúgy szívesen segítek beszerezni az alkatrészt, ha a szállítást sikerül megoldani.
Fizetni a garanciáért. Hát ez a nem mindegy! Szerintem ez felháborító! Ha itt megadták a három év garit, ahol gyártják ott miért nem lehet? hmm... [ Módosítva 2006 ápr 07 p, 11:54 ]
verboy írta ... Fizetni a garanciáért. Hát ez a nem mindegy! Szerintem ez felháborító! Ha itt megadták a három év garit, ahol gyártják ott miért nem lehet? hmm... [ Módosítva 2006 ápr 07 p, 11:54 ]
Hosszabb (plusz) garanciaidõt lehet vásárolni, arról van szó. A garancia-nyújtásért egyébként mindig fizetünk: benne van az árban..., az egyedi döntés, hogy adott piacon hogyan játszadoznak az arányokkal - persze, az erre vonatkozó rendelkezések betartása (vagy ügyes kijátszása) mellett...
Nálunk 2 év garival indult,aztán mikor hazahoztam,egy hét múlva hívott az üzletkötõ/Szilvike/és kért,hogy fáradjak be az új szervíz-garancia papírért ill.füzetkéért,mert akkor frissiben módosítottak 3 évre Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o