kincsem azt mondja, hogy mind külsõleg, mint belsõ értékek alapján nagyon hasonlitunk egymásra nagyon kedvel téged. mindenkivel jól kijön, de téged sokat emleget. a veled történt beszélgetésekrõl mindig beszámol. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
csemilajos írta ... kincsem azt mondja, hogy mind külsõleg, mint belsõ értékek alapján nagyon hasonlitunk egymásra nagyon kedvel téged. mindenkivel jól kijön, de téged sokat emleget. a veled történt beszélgetésekrõl mindig beszámol.
Az élet harc. Délelõtt az éhséggel , délután az álmossággal .
Lajos, ennek nagyon örülök, és megtisztelõ amit írsz, kincsemnek is köszönöm, ( pedig nem is szoktunk pű űzeneteket váltani ) és ha a két közelebbi helyszín közül valamelyik lesz befutó, akkor ott leszek, családostól. Mert a Bélának megigértem, hogy most õket is viszem, ha megyek!
Hmm... hát valamit látni, de... nem igazán lehetne pontos véleményezést kialakítani, igencsak homályosak a képek... Az élet harc. Délelõtt az éhséggel , délután az álmossággal .
huh nem fogom gyõzni a válaszokat. a géppel nincs baj, valszin a kezem exponáláskor bemozdult. majd valahogy rögzitem a gépet, csinálok másikakat és Indyt megkérem cserélje le õket. más igen ez a szin a platina. igen beadom ezt a szekeret ha sikerül és másik lesz egy platina ezüst, lau felszereltségü 1.5 DCI. más. hobby 2 rõl beszéltem, de õ is vette az adást. bocs ha félreérthetõ voltam. hobby2 a chatboxban történt megnyilvánulásaidra, reagálásaidra vonatkozott a belsõ érték. a külsõ meg adott. megpróbálok egy felest meginni elötte, hátha akkor nem, remeg a kezem. :-) mármint fényképezéskor. attól független makrózni valóban nem tud. \"Egyiptom őslakói a múmiák\". !
Vettem én is a TESCO-ból egy teknõcöt. A szine kb olyan kék mint az autó, de az anyag ami benne van inkább világos kék. Aki vett már égei kék Loganhoz az is ilyen volt?
Szerintem mindent tudok a teknõcrõl a TESCO-ról és a Loganról is, de így együtt??? Hát lövésem nincs, hogy mirõl is lehet szó, de kivárom a végét... Lehet, hogy csak vissza kellett volna olvasnom egy picit???
A színétõl függetlenül,használok egy palackkal pár éve/korlátlan ideig felhasználható a felirata szerint/.Zöld flaskában van,de se a piros,se a másabb színű autók nem tiltakoztak ellene Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Próbáltátok már a keményviaszt? A legtöbb áruházban kapható, bármilyen fényezésre használható, kiváló vízlepergetõ hatású. Mikroszálas törlõkendõvel szoktam fényesíteni. A legfontosabbat majdnem elfelejtettem: nem tartalmaz polírozó anyagot. [ Módosítva 2007 febr 28 sze, 20:51 ]
Apró észrevétel:Ebben a teknõcös cuccban szinte semmi koptató hatású anyag nincs,zöme viasz.Tehát ha az igazi polírozószereket nézzük,ott már komolyabb szemcse mennyiség van.Mondjuk mivel újak még a fényezések,nincs is erõsebbre szükség.Profi műhelyekben általában elkülönül a csiszoló hatású anyag és a keményviasz.Elõbbivel kikoptatják a festékbõl a sérült felületet,majd miután teljesen kész,akkor jöhet a viasz.Általában a legtöbb helyen polírvizet,vagy Motip polírt alkalmaznak,aztán valamilyen viaszos konzerválót/ez is lehet Motip,3M,stb/ [ Módosítva 2007 febr 28 sze, 21:58 ] Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Indy írta ... Én is használok Teknõcöt a Loganomra, igaz, annak zöld a színe. De nincs vele probléma, eddig még nem zöldült bele az autóm.
a zöld flakonosban fehér szinü a lötyi ugye? Azt én is használtam régebben, az a szinközömbös emlékeim szerint. most a már régebben emlitett Szilikon Protektort használom, kivül belül, üvegre. tapasztalatom szerint nagyon gyorsan, csikmentesen lehet használni. én nagyon elégedett vagyok vele.
csemilajos írta ... huh nem fogom gyõzni a válaszokat. a géppel nincs baj, valszin a kezem exponáláskor bemozdult. majd valahogy rögzitem a gépet, csinálok másikakat és Indyt megkérem cserélje le õket.
Lehet, errõl már lemaradunk, de azért cserébe az újról majd csinálhatsz képeket
MCV Tomi. Ha jól emlékszek akkor te R-D szervizben dolgozol. Milyen alapu festékkel dolgoznak (gondolok vegyi higitos vagy viz bázisú.) azért kérdezem mert nem kapok vpiros-javító feséket és ugy keverik és az meddig tárolható ha viz bázisú. Soha nem elég!
Szia Indy. Már kettõ szervizben is megrendeltem de még semmi. Mindkettõ felhivótt hogy men tudják mikor lessz. Esõ után mi ujság az autód hátulján aszárnyal. Soha nem elég!
Teljesen okés, erõsen tart, azt hiszem jó lesz! Ma este javítottam le pár apró kavicsfelverõdést az autón, (javítóstiftel dolgoztam) szörnyű hogy mik le nem potyognak egyes teherautókról... Logan 2.0BLOGolok
Ja ha valaki tudna segiteni világos piros 2004 évjárat.Nem az 5000 ft - 2dl a sok hanem az ha nagyon hamar elromlik a festék és kidobhatom. Soha nem elég!
Egyszer én is elkezdtem a lejáraton aggódni,de nem kell.A festék több évig is eláll. Viszont okulva néhány példán,inkább festékboltban kevertettem hozzá,és így nagyjából a színe is stimmel,sajnos a gyárinál voltak eltérések.... Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o
Akkor lassan beérik a munkád gyümölcse. Én is azért szajkózom a festéket a kavics felverödésre.Teherautós vagyok de kinem állhatom ha csattog a kerékben a kavics. Ha megállok kiszedni , dudálnak meg mutatják hogy a réten áldogáljak. Soha nem elég!
Sajnos ma nem csak a gumik közül potyogott ki, az egyik sódert vitt, és a platóról folyt az útra a kavics, ott meg tovább pattogott, le kellett lassítanom és kb. 50m-rõl követtem. Persze akik mögöttem jöttek villogtak... Logan 2.0BLOGolok
Regisztrált: 2005 szeptember 24 szombat - 20:01:39
Üzenetek: 737
Hát ez a szokás, jó lenne ha mi felénk is beindulna, itt mint a barmok szórják a cuccot minden felé. És ha villogok nem érti mi a bajom, van hogy meg áll, körbe szalad a szerlvény körül, és megy tovább. Eddy Tegyük jobbál!! Már amit lehet.... 2.0 DCI
Amit Indy leírt,úgy jártam már én is.A mögöttem jövõ bõsz villogtatására leindexeltem és udvariasan elengedtem a sietõs kollégát.Nem telt bele 10 másodperc,nyomta féket mint süket a csengõt.De akkor már én voltam mögötte. És én is villogtam neki.
qwert60 írta ... Hát ez a szokás, jó lenne ha mi felénk is beindulna, itt mint a barmok szórják a cuccot minden felé. És ha villogok nem érti mi a bajom, van hogy meg áll, körbe szalad a szerlvény körül, és megy tovább.
És ha még a motort is leállitja, aki megáll futkározni, végképpen nem érti, mert nincs rezonancia megáll a folyás
Sziasztok. Találtam a csomitartón egy hibát. Pontszerü és egy világoskék pötty. Amúgy a kocsi tengerészkék. Próbáltam leszedni mert azt hittem koszfolt nem ment A lakk alatt van. Fotó folyamatban. Mit tehetek?
Nem sokat, nekem is van egy ilyen, festési hiba, de mivel a lakk alatt van, nem lesz gond. Ja, az autókat kézzel festik a gyárban, ezért vannak ilyen hibák. Logan 2.0BLOGolok
Zsoti írta ... Sziasztok. Találtam a csomitartón egy hibát. Pontszerü és egy világoskék pötty. Amúgy a kocsi tengerészkék. Próbáltam leszedni mert azt hittem koszfolt nem ment A lakk alatt van. Fotó folyamatban. Mit tehetek?
Hmm lakk alatt? Tengerészkéken (nem metál) szerintem nincs lakk. Sajna nekem is tengerészkék van és ha egy légy rászáll már látszik is alatta a fehér alapozó
Hmm lakk alatt? Tengerészkéken (nem metál) szerintem nincs lakk. Sajna nekem is tengerészkék van és ha egy légy rászáll már látszik is alatta a fehér alapozó
His[/quote] Hááát csak remélni tudom, hogy nem csak a metálon van lakk. Vagy igeeenn?
Ez igy igaz, csak a nem metal festékben benne van, a metálon pedig rajta van. Elõször a port hordják fel kötõanyaggal, majd utána a lakkot, 1-2-3 rétegben. A rosszul festett, lakkozott metáloknál fordul elõ, hogy a szin marad, csak a lakk mint a hámló bõr hagyja el a karosszériát. Mindenesetre nem értem, hogy kerülhet más szinü pötty a festésbe!
csemilajos írta ... Ez igy igaz, csak a nem metal festékben benne van
Vagyis akkor nincs rajta lakk, csak egy picit más festék! Egy biztos, nem metálnak sokkal, de sokkal gyengébb a festése, ráadásul a sötétkék autónak fehér alapozást csináltak. His
Regisztrált: 2005 szeptember 24 szombat - 20:01:39
Üzenetek: 737
His írta ...
csemilajos írta ... Ez igy igaz, csak a nem metal festékben benne van
Vagyis akkor nincs rajta lakk, csak egy picit más festék! Egy biztos, nem metálnak sokkal, de sokkal gyengébb a festése, ráadásul a sötétkék autónak fehér alapozást csináltak.
Ez minden típusnál így van, nézz meg egy golf kettest, a sima festett már régen rügyedzik, míg a metal, csak a leütéseknél kezd. Nem véletlen a felár. A metál festés tovább védi a vasat. :virag Eddy Tegyük jobbál!! Már amit lehet.... 2.0 DCI
Azért erre ne vegyetek mérget! Kölönben az alapozást álltalában világosszínű alapozóval csinálják! A mostani 2K-s festékek, meg éppen nem gyengébbek mint a metál! A hangsúly magán a felhordáson van! Mond meg ami kikívánkozik belőled, nehogy belebetegedj! Én is ezt teszem, már amikor merem.