Hogy is van ez? Na nézzük, meg tudom-e fejteni: 31,474db? Ez most vagy harmincegy-egész-474 ezred db, akkor: 31,474x0,5=15,737 liter Vagy harmincegy ezer négyszázhetvennégy db, akkor: 31474X0,5=15737 liter... ????
Amúgy a fogyasztásom még mindig 7,14 l / 100 km, mert eddig 8439,62 liter fogyott 118237 Km-en.
Szia maszületett !
Le a kalappal a türelmed előtt, én 32 ezernél feladtam a fogyasztás könyvelését. Ha emlékszel addig fej-fej mellett volt a fogyasztásunk, de szerintem most is ennyit fogyaszt az enyém is. Nekem hétfőn megy fel az első 185/70R14-es gumi, (KLEBER DYNAXER HP2, Indy ajánlotta) kíváncsi vagyok megnő-e a fogyasztásom, valószínűleg újrakezdem a méricskélést. De én jóval kevesebbet is megyek, most van benne 55 ezer km.
[ Módosítva 2009 március 22 vasárnap - 08:56:44 ] István
Haho senki de senki nem hasznal gazolajat ?En csak saccolok 4.7 / 100 as fogyasztasra hisz fed compom nincsen . Ezt a tavaj mertem mikor tengerre jartam . Esetleg nektek?
Logannak eleg nagy kasznia van de meg egy vitorlara is lehet , hogy szuksegem lesz majd, hogy a hatszel segitsegevel kihozzak 3 liter alattis fogyasztast. Esetleg szamitogepre teszem es hagyom a francba az euros normakat atirom a fed compot na meg a katalizatort is kiveszem es akkor talan lehet beszelni 2.79 liters fogyasztasrol ! De addig nem.
Sziasztok! 1.5dci MCV-van ha kigyullad a tankolást jelző lámpa kb hány km lehet vele menni, erről sajna nem találtam utalást. Kb hány literes lehet a tankja mivel amikor a szalonból kihoztam nem tankoltam tele így nem tudom megítélni, hogy hány literes is lehet sajnos ma tankoltam, a tankolást jelző lámpa világított mikor elindultam és kb 25 km mentem, mire tankoltam így 49,7 literrel lett tele, mennyi mehet bele ha teljessen üres??
[ Módosítva 2009 március 26 csütörtök - 20:59:51 ]
Amikor kigyullad a lámpa,akkor kb.70 km-t mehetsz vele,és akkor csontszáraz!Ne felejtsd:kb!!!A gyári adat szerint kb. 50 literes a tank.Ha eljátszogatsz a tankolásnál,akkor akár 58 litert is belepasszírozhatsz.Én néha annyit szoktam.Az enyém benzines és szedán,de a tankja ugyanaz mindkettőnek.
gábrieltaxi nekem az OMH 58,2 literes tankról adta ki a papirt mert a szivattyú ennyit bír kiszivni belőle Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!
Amikor kigyullad a lámpa,akkor kb.70 km-t mehetsz vele,és akkor csontszáraz!Ne felejtsd:kb!!!A gyári adat szerint kb. 50 literes a tank.Ha eljátszogatsz a tankolásnál,akkor akár 58 litert is belepasszírozhatsz.Én néha annyit szoktam.Az enyém benzines és szedán,de a tankja ugyanaz mindkettőnek.
A múlt héten 108 km-t mentem a lámpa jelzése után,akkor nem tankoltam tele,de volt már nekem is 60 literes rekordom. "Az autózás kaland."
Igen ott voltam kinyitották a szelepet és addig töltötték még ki nem csordult, 10 percet vártak de a benzin nem ment lentebb és levették a csövet a ülés alatt és adtak külön áramot a szivattyúnak és rátették az ő csővüket, és a végén volt egy műszer ami számolta hogy mennyi benzin megy át rajta. Elsőnek 58.24 liter jött ki, de megismételték mégegyszer ott pedig 58.23 liter jött ki . Ez a kedves hitelesitő kollégáknak 2 órába telt mire megcsinálták. Aki az adott menyiség felett tankol annak érdemes menni a hatóságokhoz A Miskolci benzinkút 2 millió büntetést kapott azóta be is zárt, most jelenleg kiadó az üzemeltetési joga
[ Módosítva 2009 március 27 péntek - 23:01:19 ] Hülyével ne állj le veszekedni, mert lehúz a szintjére, és megver a rutinjával Nem birkózok disznóval, mert mindketten szarosak leszünk és a rohadék még élvezi is! Ja és a /fekete/ BÁRÁNYok hallgatnaKlikk!