A Dacia tudásbázis
Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:[ ]
Tesztajánló - Dacia Logan MCV a Lóerő Magazin hasábjain
Az új modell még mindig meglehetősen fapados, de azért érezhető a fejlődés, az ár pedig már-már arcpirítóan alacsony. Sima kombivá alakult a második generációs Logan MCV. Az előd jóval nagyobb és magasabb is volt. De kellett is a tér és a méret, mivel azt hétüléses kivitelben is lehetett rendelni. Az első Logan kombi azon kevés autó közé tartozott, amelyben hét személy is normálisan el tudott férni, leghátul nem kellett összegubózni és összeragadni a szomszéddal a nyári kánikulában.A teljes cikkért klikk ide!
Írta Indy - 2015 május 07 csütörtök - 09:45:42 Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás
Írta András - 2015 május 07 csütörtök - 22:04:05
Válasz erre Tesztajánló - Dacia Logan MCV a Lóerő Magazin hasábjain

Regisztrált: 2007 október 18 csütörtök - 17:40:18
Hozzászólás: 35
Hát én már pont egy éve használom az MCV II-t, és semmit nem érzek abból a "negativum"-ból amit a cikk végén összegzésként megjelöl.
Egyébként nem tudom, hogy hogyan tudott ez a "szakujságiró"? leérettségizni ilyen " arcpiritó"-an gyenge fogalmazás tudással..... Vagy csak az irigység ?
Írta Mike - 2015 május 08 péntek - 06:13:46
Válasz erre Tesztajánló - Dacia Logan MCV a Lóerő Magazin hasábjain

Regisztrált: 2014 április 22 kedd - 09:14:01
Hozzászólás: 6
A szokásos Dacia fóbiás tesztelő. Ílyen fanyalgó jelzők mellett nem vennék ezeket az autókat a minőségre sokkal érzékenyebb nyugati piacokon olyan ütemben mint ahogy veszik. A másik, hogy a leírt negatívumokat mintha egymástól vennék át a tesztek: mániájuk pl. a rövid ülőlap. Kit érdekel, ha az ülés kényelmes úgy ahogy van? Vagy a "lehangoló műanyagtenger" szöveg. Ebben a szegmensben mindegyik márka pont ilyen belsőt alkot.Miért nem lehet korrektül ott elhelyezni egy autót a tesztben, ahová a tervezők szánták, és ott hasonlítgatni más típusokhoz? A zajos belső meg aztán végképp hamis állítás. Hiába, magyar ember még mindig szereti a lenéző hozzáállást, talán valamiféle önfelértékelést remél ettől.
Logan MCV II 1.5 dCi 90 Arctic
Írta légfék - 2015 május 13 szerda - 21:31:32
Válasz erre Tesztajánló - Dacia Logan MCV a Lóerő Magazin hasábjain

Regisztrált: 2005 október 22 szombat - 20:45:07
Hozzászólás: 749
Elolvastam a minap a cikket az általam eddig kedvelt kis újságban....Emberünk kb. annyi Daciát látott, mint egy eszkimó.A cikkben az elmúlt bő 1 évben megjelent leírások találhatóak összeollózva, megkockáztatom van amit szó szerint vett át/18 méterre világítás bla bla bla/.
Nos, így kell hiteltelenné tenni egy szakmát/lásd autós újságírás/.
Nekünk meg marad a mindennapok kellemes valósága
Isten nagyon kedvelheti az idiótákat...Másképp mért teremtett volna belőlük ilyen sokat? o

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Minden védjegy © a tulajdonosaiké, minden más tartalom © a Daciaklub.hu közösségé! Dacia Klub Magyarország ©2005-2018 E-mail: -Email- Klikk!